Mihai Vale

Salut,

Sunt Mihai Gabriel Văle si sunt un proiectant de arhitectura care intreaba si asculta oameni.

 

La Studioul de Arhitectura Mihai Vale, omul vine ca sa fie ascultat, pentru ca inainte de a-si construi o casa, el are nevoie de un sfat, de un suport, de un raspuns la o intrebare si de un proiect.

Aici proiectul reflecta felul lui de a fi, reflecta personalitatea sa, nevoia sa de a locui si de a se identifica cu acea casa. El reflecta particularitatile omului si viata lui de zi cu zi. Fiecare om e unic în felul lui și datorita acestui fapt fiecare casa este special conceputa pentru el. Asa se face ca aici oamenii accepta din prima conceptul de arhitectura, iar eventualele modificari care apar sunt minore. Practic eu impreuna cu colaboratorii mei, tinem cont de aceste lucruri in ceea ce facem si multumirea la final este foarte mare, pentru toti.

Pentru aceasta imi sunt utile: experienta mea de peste 7 ani in domeniul arhitecturii, cursurile din liceul de arhitectura, cursurile,  prezentarile si dezbaterile de proiecte in fata profesorilor experimentati din facultatea de arhitectura, cursurile de antreprenoriat si de dezvoltare a relatiilor umane, concursurile de arhitectura la care am participat, experienta mea directa cu oamenii in domenii precum studii de piata si sondaje de opinie, experienta mea directa cu santierul, cu tehnicile si cu materialele de constructii si nu in ultimul rand experienta in utilizarea metodelor grafice, matematice si artistice de a reprezenta o idee, care apoi sa devina un proiect si sa se materializeze intr-o... acasa.

despre

Colaboratori

Arhitectura:

Arh. Sandu Stiurca

Specializare in: arhitectura.
Cu o experienta bogata in proiectarea de locuinte colective, cladiri publice, industriale, locuinte individuare, documentatii de urbanism si multe altele.

Rezistenta:

Ing. Florentin Bratu

Specializare in: structuri de rezistenta.
Cu experienta bogata in proiectarea de structuri de rezistenta - peste 100 de constructii de locuinte colective, cladiri industriale, locuinte individuale si multe altele.

Instalatii:

SC Air Design Construct SRL
Ing. Vlad Petean

Specializare in: proiectare si consultanta de instalatii termice, sanitare, ventilatii, climatizare, electrice si frig.
Website: http://proiectareinstal.ro

Constructii:

SC C&I Mega Construct SRL

Specializare in: construire, renovare, reabilitare, amenajare de interior, de exterior si consolidare.
De asemenea, asigura relatia dintre beneficiar si autoritati prin obtinerea autorizatiilor, avizelor, bransamentelor si a dirigintelui de santier.
Website: http://casedeosebite.ro
Firma Constructii Case
arhitect

Vezi aici mai multe proiecte la care am avut placerea sa lucrez  Proiecte realizate >