Nou!

Vrei sa te plimbi prin propria casa in 3D inainte de terminarea proiectului?

Iti propun pentru aceasta realizarea unui model 3d in format interactiv si editabil. El contine terenul, fundatia, stuctura, peretii, tamplaria si anvelopanta. Pentru a-l vizualiza, explora sau edita se poate descarca si utiliza programul Google Sketchup.

"La ce imi este el util acest model 3d? Nu am deja imagini?"

Acest model 3d s-a dovedit extrem de util in cazul altor beneficiari care au putut prin acesta sa inteleaga cum este compartimentata casa, care sunt propotiile spatiilor interioare, cum se circula, cum se vad anumite elemente, dar au vazut si configuratia structurii sau traseele de ventilatie. Per total, cum sunt toate acestea corelate. Pe acesta se poate discuta se poate experimenta, se pot pune la punct detalii si pot fi luate deciziile finale, evitand modificari de proiect, modificari in santier si raspunaznd inainte la intrebari precum:

  • "cat de inalta este camera aceasta?";
  • "cum se deschide usa aici?";
  • "incape frigiderul acolo?";
  • "cum vine tavanul aici?";
  • "cat de inalta este fereastra aceasta, ajung la ea?"
  • "unde va sta TV-ul?",
  • "ce vad cand stau pe canapea?" etc.

Ce inseamna o modificare de proiect?

Orice modificare de proiect are ecou in tot proiectul pentru ca influenteaza componente ale acestuia sau impune alte solutii si poate naste alte probleme pe care uneori chiar si proiectantul le poate scapa, ducand astfel la pierderi de materiale, de bani, de timp, de nervi etc. Nu se poate sti mereu pe deplin ce implica o modificare.

O mostra dintr-un model 3D de casa este prezentata aici:

Asadar, acest model 3D vine sa usureze comunicarea beneficiar-proiectant-constructor si vine sa preintampine o serie de probleme ce pot aparea din diverse motive pe parcursul proiectarii si construirii casei.

Un astfel de model 3D este optional, este explorabil si editabil, este mai detaliat decat cel de concept si se poate comanda in faza de autorizatie (DTAC).

Pretul acestuia este de 800 lei si poate fi realizat in 2-4 zile, dupa el fiind apoi elaborat conceptul final si proiectul tehnic.

Pentru mai multe informatii si intrebari acceseaza pagina de  Contact >