Fotografie

Mihai Vale Studio Fotografie

Aici potstez fotografii din diverse locuri, in diverse timpuri, luate cu G7-le meu de la Panasonic… Acestea sunt subiective, sunt prelucrate si se aseamana mai degraba cu pictura.
Imi plac culorile si povestea pe care o spun acestea

La boulevard, birjar!

Viata la oras este placuta. La umbra Gemenilor din Piata Natiunilor Unite din Bucuresti, daca esti rață, o duci foarte bine: pestisori, iarba, alge, maluri amenajate pe care sa iti faci siesta… tot ce vrei. Uneori mai primesti delicatesuri de la animalele bipede din jungla urbana, cum ar fi covrigi sau boabe. Cainii pradatori nu mai exista… E bine!

Pe un picior de munte...

Adevarate fortarete de piatra adapostesc viata si moartea, adapostesc ratacitii, fugaii, cugetatorii si ramasitele animalelor preistorice. De fapt toata Piatra Craiului e alcatuita din aceste ramasite. Astazi, cu ajutorul apei, soarelui si fotosintezei ele se transforma in cele mai deosebite si mai rare forme de viata care exista pe Pamant. Oamenii vin sa contempleze treaba asta si sa isi faca selfie.

Vremuri noi, tehnologii noi

Fiare, bolovani, balarii si scantei… E mediul pe care ni-l construim, imprumutand de la natura. Uneori esti azvarlit cu mintea si ti se aprinde imaginatia. De aici iti vin ideile bune si construiesti adevarate poduri catre viitor…
Podul din Parcul Drumul Taberei, Bucuresti

Pe un picior de plai...

La apus de soare, pe Poiana Marului, si-a facut aparitia o doamna bine.
Are simtul umorului, e pofticioasa, curioasa, are momente in care rumega idei si nu numai… Locuieste intr-un spatiu luxuriant, traieste fara grija zilei de maine si are o alimentatie foarte sanatoasa. Are o familie numeroasa si este bine vazuta in societate.

Fotografie

Lonely dog

“Singur, imi caut calea… O fi asta cea dreapta?
Ce-o fi, o fi… continui sa merg, sa merg, sa merg…
Acum e toamna in Piatra Craiului si vad semne de oameni: copaci taiati… Parca prea mult strica…”

Salasul oilor

La Curmătura Pietrii Craiului, șade oaia la stână. Ciobanu’ le trage acilea vara, după ce cobor’ muntele, ca să le mulga laptele. Acu’ toamna, ea e pustie…

Branul

Marele castel a Țării Bârsei, cândva la granița Imperiului Austro-Ungar, acum șade mândru pe dealuri, naște legende și veghează la liniștea giganților de piatră adormiti.

Mihai Vale Studio Fotografie
Fotografie
Mihai Vale Studio Fotografie macro

Mai ai rabdare, ca mai vin...